Cautare

21750 de rezultate pentru "accident rutier in 07 10 2009 dimineata satu mare" (3.94 secunde)
Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
PROGNOZA METEO in BUCURESTI si in tara. GER si ZAPADA in urmatoarele zile PROGNOZA METEO in BUCURESTI si in tara. GER si ZAPADA in urmatoarele zile. In urmatoarele zile vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data.
Iisus isi da cu pumnii in cap. ... Generalul Izmenelor, o izmana in pragul bulaului, apara interesul national. ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii? - Ca balamucul sa fie complet, un test nuclear in Coreea de Nord ne trebuie.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. 10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania: Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... Pentru mine, cea mai grava accidentare a fost cea in care mi-am rupt oasele umarului drept.
Raed Arafat, implicat intr-un accident de circulatie pe DN 2 Subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost implicat miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea. ... In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
Aproape 500 de firme doljene au cerut in ultimele zile la Oficiul Registrului Comertului Dolj suspendarea activitatii pe trei ani.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
google-analytics.com